En tot slot, een moderne draai aan een oud recept; bekend bij de meeste grootouders. Met deze espuma van eierlikeur laat je de oudere generatie zien dat niet alles vroeger beter was.
300ml eierlikeur
200ml room
Roompatroon
Slagroomspuit
Klop de eierlikeur en room samen tot een gladde massa. Voeg dit mengsel toe aan de slagroomspuit en laat het rusten in de koelkast. Voor het serveren van de eierlikeur is het belangrijk om de slagroomspuit goed te schudden, zodat de vloeistoffen goed gemengd blijven.
Laat twee slagroompatronen in de slagroomspuit leeglopen, zodat het met de juiste druk en luchtigheid kan worden geserveerd.
In combinatie met een goed kopje koffie en een regionale koek is dit de perfecte middag snack.
Als je het proces van sommige van deze recepten iets gemakkelijker wilt maken, kun je onze unieke roompatroon gebruiken in combinatie met onze smaakparels. Je kunt eenvoudig de smaakparels in de roompatroon plaatsen en exotische smaken aan elk gerecht toevoegen.
Geen lijst met slagroomtaarten is compleet zonder een variant met chocolade. Deze chocolade slagroomtaart heeft een zeer aromatische, delicate en zachte bodem met een romige vulling, die hem luchtig, licht en uiterst heerlijk maakt. De echte magie van deze chocoladetaart ligt in de room. Wanneer u de taart thuis maakt, gebruik dan N20 8 g roomvuller om een professionele room voor de vulling te krijgen.
2 BusyDay Dump Cake, gebakken in 2 ronde 8-inch taartvormen
2 eetlepels slagroom
1/4 kop poedersuiker
1 theelepel vanille-extract